A fotózás már egészen fiatalon megtalált, hiszen kiskamaszként minden buliban jelen voltam, mint nem-hivatalos fényképész. Később gimnazistaként megismerkedtem a Photoshoppal ami olyan hatással volt rám, hogy sokáig csakis grafikusként tudtam elképzelni a jövőmet.

Ezekhez a “grafikai” munkákhoz természetesen már akkor is magam készítettem el a felhasznált fotókat (underground hip-hop CD-borítók, webes képek, stb). Főiskolás éveim alatt ismét visszafordultam a fotózáshoz, főleg portrékat készítettem a legváltozatosabb módokon. A fotó és a grafika teljesen összefonódott az életemben, készítettem akkoriban többek között rendezvény plakátokat (Föiskolás napok komplett arculat), különféle hirdetés-marketing anyagokat, és természetesen csináltam a fotózásokat is. A főiskola után pár évvel határoztam el, hogy veszek egy új fényképezőgépet, a még jobb minőség elérése érdekében, így kimentem dolgozni Ausztriába… így talált rám az igaz szerelem is: a videózás.
És innentől nem volt már megállás: folyamatosan fejlesztettem a gépparkom, és teszem a mai napig is, hogy lépést tartsak napjaink gyors fejlődésével.

Hosszú út vezetett idáig, voltam a kamera mindkét oldalán (dolgoztam riporterként a Duna és Hír TV-nél is korábban) – természetesen a fotó és a grafika továbbra is jelen van az életemben, de mára a videó lett a fő tevékenységem.
A technikai fejlesztések mellett folyamatosan figyelem a külföldi trendeket is (folyamatosan képzem magam külföldi tutorialok segítségével), hogy munkáimmal minél fiatalosabb, minél naprakészebb lehessek.

Mivel az utazás már évek óta az életem része, így a távolság, a “külföld” sem okoz problémát. Az anyanyelvemen kívül folyékonyan beszélek németül is, 5 éven át éltem Ausztriában, de angolul is ki tudom fejezni magam.

 

 

 

 

Kisházi Gergely, Kisházi Art Ügyvezető5 csillag

Egy rövid kisfimet forgattunk együtt, amelyben a vállalkozásomat mutattam be. Nagyszerű ötletei voltak, jó hangulatban teltek a forgatások. Jó kezekben éreztem magam, hogy láttam rajt a szakmai hozzáértést. A profi eszközeivel, és a hozzáállásával megyei szinten biztos, de országos szinten is a legjobbak közé sorolnám.

Akik bármilyen fotózással, videózással kapcsolatos témában gondolkoznak, nyugodt szívvel keressék meg Ádámot.

Pus Balázs, szálloda igazgató (Hotel Napfény***, Zalakaros)  – 5 csillag

Ádámmal a Hotel Napfény*** Zalakaros videóforgatása, és fényképezése alkalmával dolgoztunk először (és nem utoljára) együtt!
Maximális a hozzáállása az ügyfélhez, remekek az önálló ötletei, megoldásai!
Ajánlom maximálisan mindenkinek!
Kitartás a munkában, tavasszal találkozunk!

Vig Henrietta, klub tulajdonos (Kanizsa Club, Nagykanizsa) – 5 csillag

Többször dolgoztunk már együtt, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vajda Péter, bolt tulajdonos (West Coast County Shop, Keszthely) – 5 csillag

Kreatív, lelkes, jó fotók születtek a boltnak!Köszönöm

Zágon Eszter, fodrász (Eszti fodrászat, Nagykanizsa) – 5 csillag

Csak ajánlani tudom! Nagyszerű volt vele dolgozni. Gyors, precíz és rendkívül tehetséges!!! Egyszerűen imádtam *. *

További véleményeket itt talál:

Vélemények

 

 

 

balazsadam88
#balazsadam88

 

Filter Projects